Nieuws Limburg Isola opent nieuw gebouw én vestiging in Turkije

Isola opent nieuw gebouw én vestiging in Turkije

Isola opent nieuw gebouw én vestiging in Turkije

De specialist in thermische en akoestische vloerisolatie Isola-Thermogran heeft voor enkele honderden genodigden vrijdagavond de nieuwe bedrijfsgebouwen in Tongeren officieel in gebruik genomen. Het gaat om 15.000 m2 opslagruimte en 1700 m2 kantoren, goed voor een investering van zo’n 15 miljoen euro. Samen met de aankoop van nieuwe trucks en opleggers, loopt het kostenplaatje zelfs op tot 20 miljoen.

In zijn toespraak zei oprichter Wilfried Blocken dat Isola zich meer op de export zal toeleggen. Zo werd er zopas een nieuwe vestiging in Turkije in gebruik genomen, wat een echte groeimarkt is aangezien de isolatie daar nu pas verplicht wordt.

Maar ook op de binnenlandse markt groeien Isola en Thermogran nog sterk. “Dat komt onder meer omdat we bij de eersten waren om het zogenaamde ATG-certificaat te behalen”, aldus salesmanager Rudi Philtjens . “Zo’n certificaat is sinds 1 juli nodig om als verbouwer nog een premie te krijgen voor het na-isoleren van spouwmuren. De aannemer-installateur moeten bovendien voldoen aan een aantal technische specificaties. We zijn na al die jaren nog steeds erg alert en ambitieus.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.