Nieuws Limburg Isola verbreedt top van de piramide

Isola verbreedt top van de piramide

Isola verbreedt top van de piramide

Met 8 zijn ze nu: het management van Isola in Tongeren. Opvallend: 5 van hen kwamen minder dan een jaar geleden het team van afgevaardigd bestuurder Maarten Bostyn en CEO Kim Strauven vervoegen. “De organisatie staat nu op punt op de volgende fase in ons groeitraject aan te vatten. Het aanbod wordt uitgebreid (onder meer met laadpalen) en de ruimte voor kantoren en showroom wordt weldra vergroot”, aldus de CEO.

Isola, gekend voor de activiteiten in vloeropbouw en isolatie, heeft het afgelopen jaar heel wat nieuwkomers in het managementteam mogen verwelkomen. Zo namen recent Bart Jans (technisch directeur), Patrick Stas (COO), Lynn Vranken (HRM), Marleen Broers (CFO) en Winde Blocken (CMO) hun functie op. Samen met salesmanager John Engels, afgevaardigd bestuurder Maarten Bostyn en CEO Kim Strauven is daarmee de bedrijfstop van Isola gevormd.

“De professionele uitbouw van de organisatie is nodig om ons marktaandeel in de bestaande activiteiten als isolatie en vloeropbouw te vergroten, en vooral om in de nieuwe sectoren waarin we actief zijn, een stevige voet aan de grond te krijgen”, legt CEO Kim Strauven uit. “Zo hebben we sinds oktober 2019, door de overname van BSX, drie nieuwe takken: klimaatsystemen, duurzame energie en sanitair. Deze worden nu door middel van een rebranding onder het merk Isola gebracht. Als circulaire onderneming hechten we vooral veel belang aan de tak voor duurzame energie, zoals zonnepanelen, thuisbatterijen en laadstations. Hier gaan we sterk op inzetten.”

Om de vooropgestelde groei alle ruimte te bieden, worden weldra de kantoren verder uitgebreid. “Op de site in Tongeren maken we bovendien werk van een showroom, zodat klanten in ons bedrijf kunnen kennismaken met het brede gamma van producten”, zegt Kim Strauven nog. “En zo werken we gestaag aan onze uitbouw volgens dezelfde baseline: create your comfort.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.