Nieuws Limburg ISS stapt nu ook in aannemingswerken

ISS stapt nu ook in aannemingswerken

ISS stapt nu ook in aannemingswerken

ISS, het gekende schoonmaakbedrijf dat ook andere facilitaire diensten aanbiedt, is recent gestart met een afdeling in HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning). Ook vanuit de Limburgse zetel in Heusden-Zolder zullen medewerkers op pad gaan om deze toepassingen te installeren en te onderhouden. “Een gevolg van een overname, waardoor we ons aanbod hebben kunnen verruimen,” zegt District Manager Greet Jeuris. ISS is één van de grootste leveranciers van poetspersoneel bij bedrijven (geen particulieren of dienstencheques) en telt in België zowat 8700 werknemers. In Limburg alleen werken zo’n 500 mensen voor ISS. Naast de schoonmaak, worden er diensten aangeboden als catering, groenonderhoud, bestrijding van ongedierten, enzovoort. Nieuwe overnames staan er vooralsnog niet op de agenda.

ISS heeft het na een dipje door de crisis, weer veel beter gedaan in 2010. “We golven zowat mee met de conjunctuur in de uitzendsector,” aldus nog Greet Jeuris. “Als het goed gaat met de economie, is er meer werk en wordt er meer geoutsourcet, dat is logisch. Vandaar dat we ook permanent op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.” ISS heeft hiervoor zelfs een eigen jobcenter opgericht. “Noem het een intern interimkantoor, waarin we permanent bezig zijn om voor tijdelijke en langdurige opdrachten mensen te vinden en in te passen in onze werkschema’s.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.