Nieuws Limburg IT van Cegeka moet personeel beter doen samenwerken

IT van Cegeka moet personeel beter doen samenwerken

IT van Cegeka moet personeel beter doen samenwerken

“Het Nieuwe Werken” is een formule die toelaat dat personeelsleden via de nieuwste IT-toepassingen op een andere manier samenwerken en communiceren. Microsoft wil dit systeem overal ter wereld introduceren en zoekt lokale partners die hiervoor geschikt zijn. Als eerste in België heeft het Hasseltse Cegeka het certificaat ontvangen om dit Nieuwe Werken hier te lanceren. “Concreet starten we met een snelle IT-audit, waarbij de businessnoden, de knelpunten, de processen, het beleid en de ondersteunende IT-systemen worden doorgelicht,” zegt Erwin Driesen van Cegeka. “Dit resulteert in een concreet tactisch verbeterplan voor de duur van vijf jaar, inclusief oplossingen voor de “zachte elementen” van de organisatie, zoals relationele en menselijke aspecten.”

Het doel van dit project is dat bedrijven die flexibeler omgaan met arbeidstijd en werkomgeving voor hun personeel, toch een hogere productiviteit en meer tevreden medewerkers kunnen behalen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.