Nieuws Limburg Itzu Home koopt stukje van Talent4People

Itzu Home koopt stukje van Talent4People

Itzu Home koopt stukje van Talent4People

Talent4People, het HR-dienstenbedrijf van Petra Rubens, draagt de afdeling Dienstencheques over aan Itzu Home (het vroegere Service@Home). Daarmee krijgt de groep van CEO Luc Lormans er zo’n 35 werknemers bij.

Talent4People werd opgericht in 2012 en wist jaarlijks met gemiddeld 40 procent te groeien. Petra Rubens diversifieerde het aanbod van HR-advies en loonbeheer over werving & selectie tot dienstencheques en strijkpunten. Maar nu wil het bedrijf terug naar de core business, met name de rol als externe personeelsdienst voor kmo’s. Met als gevolg dat er voor de huishoudhulpen via dienstencheques naar een partner werd gezocht.

Dat is Itzu Home geworden, het Genkse dienstenchequebedrijf uit de Itzu-groep van Luc Lormans, Louis Kemps en Koen Janssen. Zo’n 35 personeelsleden maken mee de overstap, maar ze blijven bij hun gezinnen in de regio Beringen actief.

“We zijn zeer blij onze huishoudhulpen in een warm nest als dat van Itzu Home terecht zijn gekomen”, zegt Petra Rubens. “Het is belangrijk dat ze zeer menselijk en persoonlijk behandeld worden.”

“We zijn bijzonder verheugd dit succesverhaal te mogen verder zetten in een voor Itzu Home vrij nieuwe regio”, vult CEO Luc Lormans aan. “We zullen alles in het werk stellen dat onze nieuwe collega’s zich snel thuis zullen voelen bij ons.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.