Nieuws Limburg ItzU Home zet eerste stappen over taalgrens

ItzU Home zet eerste stappen over taalgrens

ItzU Home zet eerste stappen over taalgrens

Nog meer nieuws uit de dienstenchequewereld: ItzU Home, onderdeel van de ItzU/Ucare-groep van Louis Kemps, Koen Janssen en Luc Lormans, heeft de overname van een firma in Luik afgerond. Door het binnenhalen van Simon Machkour (ex-VDAB, Flexpoint/Clixxs en Trixxo) openen zich perspectieven op de Waalse markt voor ItzU Home.

Home Services, een Luiks bedrijf met een 200-tal klanten voor poetsdiensten met dienstencheques, behoort voortaan tot de ItzU-groep. Om deze en de volgende activiteiten in de regio aan te sturen, worden nieuwe consulenten toegevoegd in het bestaande uitzendkantoor (ItzU Jobs) van de Limburgse bedrijvengroep in Herstal. In de komende weken zal een tweede, specifieke vestiging voor de dienstencheques van start gaan in Seraing.

De penetratie van de Waalse markt valt samen met het aantrekken van Simon Machkour (foto), de Limburgse expert in dienstencheques met actieterrein over de taalgrens. De voormalige VDAB-consulent, die nadien zijn strepen verdiende bij Flexpoint (Clixxs) en na de overname hiervan, mee de overstap maakte naar Trixxo Home van Luc Jeurissen, moet voor ItzU Home het actieterrein verbreden. Dit zal gebeuren door autonome groei en nieuwe overnames.

Vandaag telt ItzU Home 700 huishoudhulpen die een 4000-tal klanten servicen in Vlaanderen, Brussel en vanaf heden dus ook in Walloniƫ.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.