Nieuws Limburg Itzu Home zet nieuwe stap in nationale dekking

Itzu Home zet nieuwe stap in nationale dekking

Itzu Home zet nieuwe stap in nationale dekking

Itzu Home, het dienstenchequebedrijf dat deel uitmaakt van de HR- en facilitaire dienstengroep Itzu, heeft in Waver collega Fact Services overgenomen. Tegelijk werden in Luik, Libramont en Namen nieuwe kantoren geopend. “Het doel is om in heel het land actief te zijn”, zegt Simon Machkour, COO van Itzu Home.

Facts Services is een dienstenchequebedrijf uit Waver-Limal dat 35 huishoudhulpen en een strijkatelier telt. Door dit over te nemen komt het totale aantal huishoudhulpen bij Itzu Home op ongeveer 800. “Begin 2021 willen we de grens van 1.000 medewerkers overschrijden”, aldus Machkour. Aanvullend op de acquisities vult het Hasseltse schoonmaakbedrijf ook blinde vlekken op door de opening van nieuwe vestigingen. Zo werd er onlangs nieuwe business opgestart in Luik, Libramont en Namen.

“Daarmee komen we een stap dichter bij de nationale dekking die we beogen”, aldus de COO. “Behalve in Henegouwen zijn we nu al in alle Belgische provincies actief. De planning voorziet dat we weldra overal kantoren zullen hebben, zodat we dichter bij onze huishoudhulpen en klanten staan. We willen het verschil maken door de persoonlijke groei van onze collega’s mogelijk te maken, en dan is nabijheid van de ondersteuning van groot belang.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.