Nieuws Limburg Ivo Marechal (Essers) kandidaat voor Vlerick Award

Ivo Marechal (Essers) kandidaat voor Vlerick Award

Ivo Marechal (Essers) kandidaat voor Vlerick Award

Ivo Marechal, ceo van transportgroep H.Essers, is één van de 4 genomineerden voor de prestigieuze Vlerick Award. Deze prijs bekroont een veelzijdige Belgische business leader met uitmuntende managementvaardigheden, die zijn bedrijf naar de internationale top in zijn sector leidde. Naast Marechal zijn ook Herwig De Meyer (Stageco), Wilfried Vancraen (Materialise) en Chris Van Doorslaer (Carta Mundi) in de running om op 22 mei in Brussel met de onderscheiding aan de haal te gaan. Tot de vorige winnaars behoren onder meer Karel Van Miert, Paul De Keersmaeker, Jean-Luc Dehaene, Herman Van de Velde en vorig jaar nog Bert De Graeve.

Voka-Kamer van Koophandel Limburg roept ondernemend Limburg op om Ivo Marechal te steunen door een stem voor hem uit te brengen. VKW Limburg doet hetzelfde in hun e-zine Update. Dit kan nog tot 21 mei op deze link. Ook de Vlerick Alumni en het publiek dat naar de uitreiking komt, mogen nog een stem geven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.