Nieuws Limburg Izico breidt uit tot half miljard hamburgers

Izico breidt uit tot half miljard hamburgers

Izico breidt uit tot half miljard hamburgers

Izico, de producent van frituursnacks uit Bocholt, die onder meer de merken Bicky en Beckers maakt, heeft 6,5 miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding van de productiecapaciteit met 30 procent. Op de nieuwe lijn zullen volgens de meest moderne technologie, voorgegaarde hamburgers worden gemaakt en verpakt. Hierdoor zullen er per jaar 500 miljoen hamburgers en frikandellen in Bocholt geproduceerd worden, goed voor een volume van 40 miljoen kilo.

bicky burger“Met deze investering willen wij het vertrouwen in onze Limburgse fabriek onderstrepen en een belangrijk signaal geven naar de uitbreiding van tewerkstelling,” zegt Bernard Goethals, Operations Director van Izico. “Onze merken en producten doen het goed. Beckers zit in de lift en Bicky is een icoon in België. Ook onze private label-productie draait op volle toeren. Redenen genoeg dus om te investeren in een innovatieve productie-eenheid.”

Bij Izico in Bocholt (dat vroeger Beckers en ook nog Favory heette) werken 120 mensen. De 2 vennootschappen die er gevestigd zijn, draaien samen een omzet van 64,2 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.