Nieuws Limburg Jack’s Bar te koop: Bachelor wil burgemeester worden

Jack’s Bar te koop: Bachelor wil burgemeester worden

Jack’s Bar te koop: Bachelor wil burgemeester worden

Jeoffrey Brabanders, bekend van zijn bachelor-rozen en succesvolle café-formules, neemt een drastische beslissing in zijn carrière-pad: Hij gaat zijn café Jack’s Bar van de hand doen om zich volledig te kunnen voorbereiden om zijn ultieme droom te verwezenlijken: burgemeester worden van Stad Hasselt.

Hij neemt wel vaker impulsieve beslissingen, maar deze keer lijkt het menens: horecabaas Jeoffrey Brabanders, nog steeds in heel Vlaanderen bekend van zijn deelname aan het tv-programma The Bachelor, zet alles op alles om burgemeester van Hasselt te worden. Hij werkt aan een nieuwe partij, zonder politieke kleur, waarmee hij de kiezer wil overtuigen.

“Het plan is om deze toffe stad naar het ‘next level’ te brengen”, vertelt de ondernemer. “Hasselt heeft het potentieel om verder uit te groeien tot een hippe, jonge stad, waar technologie en beleving centraal staan. Beetje als een Klein-London. De ambitie is groot. Maar met een sterk team en een stevige campagne moet het lukken om de volgende sjerp te grijpen.”

Brabanders beseft dat hij om zijn droom waar te maken, zijn Jack’s Bar moet opgeven. “De zaak staat te koop. Kandidaten mogen zich melden, dan bespreken we de voorwaarden bij een glas Vichy…”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.