Nieuws Limburg Jacobs Logistics koopt terreinen Sita in Tongeren

Jacobs Logistics koopt terreinen Sita in Tongeren

Jacobs Logistics koopt terreinen Sita in Tongeren

Jacobs Logistics heeft de hele site van 3,5 hectare en gebouwen van Sita in Tongeren gekocht. De prijs is niet bekendgemaakt. Sita blijft er wel actief en huurt twee derde van het terrein terug van Jacobs voor de eigen activiteiten. Voor Transport Jacobs is het een mooie gelegenheid om zijn activiteiten in Tongeren uit te breiden. “Wij kunnen er extra opslag- en overslagruimte aanbieden voor onze klanten,” zegt manager Raf Jacobs van het familiebedrijf. De rest van de burelen op de aangekochte site zullen verhuurd worden aan derden. Jacobs beschikt door de aankoop nu over drie terreinen van in totaal 8 hectare, met daarop 15.000 m² aan opslagruimte.

transport jacobsJacobs Logistics werd in 1945 opgericht door Willem Jacobs. Het bedrijf groeide onder de leiding van diens zoon Isice. Die geeft momenteel de fakkel door aan de derde generatie. Raf Jacobs heeft op zijn beurt Yoeri Jorissen aangetrokken als plant manager en co-CEO.

Met een jonge vloot van 60 trekkers en 90 opleggers verzorgt het bedrijf transporten en logistieke activiteiten, vooral in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. De groep Jacobs Logistics telt 80 medewerkers en haalde vorig jaar een omzet van 15,5 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.