Nieuws Limburg Jacobs (Tongeren) wint Safety Award 2011

Jacobs (Tongeren) wint Safety Award 2011

Jacobs (Tongeren) wint Safety Award 2011

Jacobs Logistics, een transporteur en logistieke dienstverlener uit Tongeren, heeft de Safety Award 2011 in ontvangst mogen nemen. Het is een prijs die op Belgisch niveau wordt uitgereikt door Transport Media. “We hebben dit volgens de jury te danken aan ons proactief opleidings-, preventie- en veiligheidsbeleid,” zegt zaakvoerder Isice Jacobs, die de tweede generatie van het familiebedrijf vertegenwoordigt. “Een heel intensief programma, waar we veel tijd en energie in steken. Maar het loont, want op deze manier zijn we erin geslaagd om het aantal schadegevallen in de laatste 5 jaar met 35 procent te verminderen. We zijn trots dat onze chauffeurs nog nooit waren betrokken bij ongevallen waarbij andere weggebruikers gewond geraakten.”

Jacobs is een groep van een 5-tal ondernemingen, waaronder ook een Portugese vestiging. Er werken zo’n 65 mensen, die 50 trekkers en 75 aanhangwagens in beweging houden. Het bedrijf heeft in Tongeren eigen logistieke faciliteiten van zo’n 20.000 m2. Met zoon Raf Jacobs is inmiddels ook al de derde generatie in de onderneming actief.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.