Nieuws Limburg Jaga verandert naam in Climate Designers

Jaga verandert naam in Climate Designers

Jaga verandert naam in Climate Designers

Radiatorenfabrikant Jaga uit Diepenbeek heeft jarenlang de baseline The Radiator Factory gebruikt. Simpel en duidelijk. Maar het bedrijf van Jan Kriekels stapt daar nu van af. De nieuwe benaming luidt Climate Designers.

“Klimaatverandering en de evolutie van bouwtechnieken vragen om vernieuwende ecologische oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie”, vindt Kriekels. “Volgens onze waarden willen wij de meest energiezuinige oplossingen ontwikkelen voor ieder seizoen, en die wereldwijd aanbieden. Zo zorgen we voor een gezonder binnenklimaat zonder het buitenklimaat te schaden. De nieuwste Jaga-toestellen zijn niet alleen energiezuiniger, maar ook veel lichter en compacter ontworpen dan ooit tevoren. Zo gebruiken we een minimum aan grondstoffen en dragen zo ons steentje bij aan Moeder Aarde.”

Een boodschap die Kriekels wil uitdragen in de benaming. Climate Designers, zo zal zijn bedrijf voortaan door het leven gaan…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.