Nieuws Limburg Jaga verwarmt voetbaltempel van aartsrivaal Maradona

Jaga verwarmt voetbaltempel van aartsrivaal Maradona

Jaga verwarmt voetbaltempel van aartsrivaal Maradona

River Plate, één van de meest legendarische voetbalclubs uit Argentinië en heel Latijns-Amerika, gaat een gloednieuw sportcomplex bouwen. De hele verwarming van dit gigantische project (prijs: 250 miljoen dollar) zal worden uitgevoerd door Jaga uit Diepenbeek. De toewijzing van dit River Plate Forum heeft Jaga te danken aan de goede contacten met de architect Julio Torcello. River Plate is in Argentinië de aartsrivaal van Boca Juniors, het team waar Diego Maradona furore maakte.

Naast een nieuw voetbalstadion met 65.000 plaatsen, zal de huidige locatie worden uitgebreid met een nieuwe VIP-ruimte, een museum, een 3D-bioscoopcomplex, een 5-sterren hotel, een shoppingcenter, enzovoort. De Grupo Torcello zal het gehele complex ook gaan uitbaten en zo zijn investering terugwinnen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.