Nieuws Limburg Jakobus & Corneel: Gesmeerde tandem

Jakobus & Corneel: Gesmeerde tandem

Jakobus & Corneel: Gesmeerde tandem

Gesmeerde tandem

“Hier is Jakobus, en daar is Corneel.” Doet het een belletje rinkelen? Vast wel: in ’85 groeide een hele generatie jongeren op met deze jeugdhelden. Jakobus & Corneel, dat zijn ook drijvende krachten Koen Gielen en Wouter Zeelmaekers. Al willen ze dat zelf zo niet gezegd hebben. “Jakobus & Corneel is in de eerste plaats een team. Professionals met dezelfde gedrevenheid voor communicatie.”

De roze tandem aan de inkom — een jubileumgeschenk van TV Limburg — is dus meer dan een vette knipoog naar de tv-serie. Het symboliseert de nauwe samenwerking. Tussen Wouter en Koen. Tussen de medewerkers. Maar ook tussen het adviesbureau en zijn klanten.

Jakobus en Corneel bestaat vandaag uit 8 creatieve denkers en doeners. Toch staan er nog enkele stoelen leeg in het pas verbouwde kantoor aan de Kuringersteenweg. “Websites, iPads, smartphones, … de digitale revolutie is volop bezig. Hiervoor zijn we nog altijd op zoek naar de juiste mensen.”

Neem ook een kijkje op onze website: www.jakobusencorneel.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.