Nieuws Limburg Jakobus & Corneel: Samen succes creëren

Jakobus & Corneel: Samen succes creëren

Jakobus & Corneel: Samen succes creëren

Samen succes creëren

‘Ons doel? Samen succes creëren’. Zo staat het op de website van Jakobus & Corneel, adviesbureau in media en design. Géén lukrake slogan, weten inspirators Koen Gielen en Wouter Zeelmaekers. “Elke opdracht is een zoektocht naar de beste oplossing. Voor de klant. Maar vooral: samen, mét de klant.” Het resultaat? Een uitgebalanceerde cocktail van mediaplanning, design en functionaliteit.

Matchmakers

En dan is er nog dat ene, extra ingrediënt — typerend voor Jakobus & Corneel. “Klanten vinden bij ons een netwerk van Limburgse ondernemers”, vertelt Koen Gielen. Zo organiseert het Hasseltse bureau geregeld business events, waar relaties op een heel open manier hun ervaringen kunnen uitwisselen. Niet zelden is dit platform een vruchtbare bodem voor nieuwe opportuniteiten. “Ook dát is samen succes creëren”.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.