Nieuws Limburg JAM levert vloot bestelwagens op LPG af

JAM levert vloot bestelwagens op LPG af

JAM levert vloot bestelwagens op LPG af

Bestelwagens die op LPG rijden? Het kan. Voor het Kempense koerierbedrijf Zoeff heeft Mercedes-Benz-dealer Groep JAM in Hasselt zopas 18 Sprinters afgeleverd die voor 100 procent op LPG kunnen rijden. “Na 35 jaar in de horeca gestaan te hebben, ben ik met dit expressbedrijf een totaal andere richiting ingeslagen,” zegt Lukas Van Hove van Zoeff. “Uiteraard is ook dit een sector waarin alle kosten maximaal onder controle moeten gehouden worden om rendabel te kunnen zijn. Vandaar dat ik zoek ben gegaan naar de ideale formule voor ons wagenpark. Het probleem was vroeger dat we door het frequente starten en stoppen vaak de koppeling stuk reden. Groep JAM heeft dan met ons meegedacht en zo zijn we bij LPG uitgekomen. Geen evidentie, maar we willen absoluut koploper zijn op vlak van milieuvriendelijk transport én tegelijk fors op de kosten besparen. Met LPG kan dat.”

DSC_0472En zo komt het datde 18 bestelwagens van Zoeff (gecommercialiseerd onder de naam United Drivers Association) met LPG-tank zopas werden afgeleverd. Ook voor Groep JAM een mijlpaal, aangezien wordt verwacht dat er nog veel meer van deze voertuigen in de toekomst op gas zullen overschakelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.