Nieuws Limburg Jan Kriekels stelt Chinezen zijn radiatorhype voor

Jan Kriekels stelt Chinezen zijn radiatorhype voor

Jan Kriekels stelt Chinezen zijn radiatorhype voor

Where is Jan? Het zou een lokale variant kunnen zijn van het populaire stripfiguurtje in Were is Wally, want de big boss van radiatorenfabrikant Jaga is momenteel bezig aan een grote wereldtournee om zijn nieuwste product de “smart radiator” te introduceren.


“We bieden deze super-energiezuinige radiatoren aan in 35 landen, die ik één voor één aan het bezoeken ben,” laat Jan Kriekels aan Made in Limburg weten vanuit Shanghai. “Iedere week ben ik in een ander land, waar we telkens indruk maken met deze innovatieve creaties. Momenteel is China aan de beurt, waar we een eigen toonzaal van Jaga hebben geopend (waar ook Eurofashion uit Dilsen bij betrokken is). Ik geef hier ook enkele voordrachten op universiteiten om een energiejump voor te bereiden, waardoor de Chinezen meteen 80 procent op hun energieverbruik kunnen besparen. Ze vinden het heel erg boeiend. En ik ook.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.