Nieuws Limburg Jans start aparte eenheid voor isolatie

Jans start aparte eenheid voor isolatie

Jans start aparte eenheid voor isolatie

Jans Building Distribution uit Kermt, de bouwmaterialenhandel van de Saint-Gobain-groep die SFIC werd gedoopt, heeft niet te lijden gehad onder de crisis in 2011. Het bedrijf sloot de jaarrekening af met een omzet die 6% hoger ging, tot 43,3 miljoen euro. Bottom line moest er wel een verlies worden geslikt van 441.000 euro, wat toch een mooie vooruitgang is gezien er in 2010 tot 1,4 miljoen in het rood werd gegaan en het jaar daarvoor zelfs 1,9 miljoen. Zowat een half jaar gelden pompten de aandeelhouders daarom 5,7 miljoen vers geld in Jans.

Het bedrijf beseft dat de resultaten voor 2012 sterk afhankelijk zullen zijn van de conjunctuur, maar heeft niettemin een ambitieus budget opgesteld. Daabij wordt veel verwacht van een nog op te richten ‘isolatieplatform’, een activiteit die meteen in het hele land zal ontplooid worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.