Nieuws Limburg Jansen verhuist (deels) van Meeuwen naar Zonhoven

Jansen verhuist (deels) van Meeuwen naar Zonhoven

Jansen verhuist (deels) van Meeuwen naar Zonhoven

Jansen Real Estate, Jansen Development en de overkoepelende diensten van Building Group Jansen hebben zopas hun intrek genomen in nieuwe kantoorgebouwen langs de Grote Baan in Zonhoven. Een opmerkelijke beslissing voor traditierijke bouwgroep onder leiding van Steven en Nadia Jansen, aangezien het bedrijf historisch vereenzelvigd is met de locatie in Meeuwen-Gruitrode.

jansen zonhoven“Met deze nieuwe vestiging kiezen we voor een centrale ligging in Limburg,” zegt Steven Jansen (CEO Jansen Real Estate & Jansen Development). “Dit betekent een snelle verbinding met de autostrade en dus een goede bereikbaarheid voor onze klanten. Daarbij willen we ons werkgebied in Limburg uitbreiden, zowel voor residentieel als professioneel vastgoed.”

Feit is dat de kantoren in Meeuwen te klein waren geworden door de expansie van het bedrijf, en bovendien heel wat medewerkers vanuit Midden-Limburg naar Meeuwen moesten pendelen. Voor hen is de centrale ligging dus ook een meevaller.

Het gebouw in Zonhoven is uiteraard volgens de meest moderne technieken afgewerkt door Jansen zelf. Bedoeling is om deze vestiging BEN te maken (Bijna Energie Neutraal).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.