Nieuws Limburg Jansen voegt internationale speler aan portefeuille toe

Jansen voegt internationale speler aan portefeuille toe

Jansen voegt internationale speler aan portefeuille toe

Het Limburgse familiebedrijf Group Jansen, intussen goed voor 735 medewerkers, neemt laboratoriuminrichter Vinitex over. “Een gevestigde waarde in België, Nederland en Duitsland”, weet CEO Nadia Jansen. “Zo zetten we een nieuwe stap in onze internationale groeiambities.”

De CEO van Group Jansen ziet in Vinitex een complementaire partner, aangezien de specialist in het ontwerp, productie en plaatsing van laboratoriummeubilair, een mooie aanvulling is op het aanbod van het eigen bedrijf Jansen Cleanrooms. “In het verleden werkten we al binnen verschillende projecten constructief samen met Vinitex”, vertelt Nadia Jansen. “Door middel van deze overname breiden we nu onze portfolio van projecten en producten verder uit.”

Dat Jansen Cleanrooms en Vinitex meer delen dan hun professionele expertise alleen, maakt het toekomstverhaal er alleen maar sterker op. “We zijn allebei familiebedrijven met een gelijkaardig DNA, eenzelfde businessmodel én een absoluut geloof in de kracht en kennis van eigen mensen. We zijn er dus van overtuigd dat de overname een win-win is op alle vlakken”, aldus nog Nadia Jansen.

Vinitex en Jansen Cleanrooms gaan samen onder de naam Jansen Cleanrooms & Labs. Vinitex zal wel nog als merknaam blijven bestaan.

Reageer op dit bericht

Reacties

Firmin G. 2023-01-25 09:13:34

Proficiat en veel succes in jullie verdere groei

Inno L. 2023-01-25 06:28:17

Gefeliciteerd met de overname en héél veel succes met de groeiambities !

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.