Nieuws Limburg Jaraco bouwt voor Jaraco

Jaraco bouwt voor Jaraco

Jaraco bouwt voor Jaraco

In 2021 bestaat bouwbedrijf Jaraco uit Oudsbergen 20 jaar en precies dan zou het nieuwe bedrijfsgebouw klaar moeten zijn. Zaakvoerder Geert Janssen investeert zo’n 1,5 miljoen euro in de uitbreiding.

Industrie- en kantoorbouwer Jaraco is sterk in opmars. Naast de organische groei zijn er recent een aantal overnames gebeurd. Zo behoort ruwbouwaannemer Vanwynsberghe uit Diepenbeek nu tot de Jaraco-groep. “Omdat we de nieuwkomers graag in ons eigen gebouw willen huisvesten, maken we extra ruimte vrij”, stelt Geert Janssen. “Bovendien maken we van de gelegenheid gebruik om de processen te optimaliseren in ons staalatelier Jamec. Daar is in het ontwerp van de uitbreiding terdege rekening mee gehouden.”

Het nieuwe gebouw bevat veel groene accenten. “We vinden het ecologische aspect heel belangrijk en willen dat in de toekomst nog meer benadrukken. Zo gaan we onze vervoersvloot vergroenen en komen er laadpalen voor hybride wagens aan ons hoofdkantoor.”

Het totale investeringsbedrag bedraagt ongeveer 1,5 miljoen euro. Jaraco zoekt overigens permanent naar vakbekwaam personeel. “Zowel gemotiveerde arbeiders als bedienden zijn van harte welkom”, besluit Geert Janssen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.