Nieuws Limburg Jaraco zet (voor) Vestio Checkmate in Hasselt

Jaraco zet (voor) Vestio Checkmate in Hasselt

Jaraco zet (voor) Vestio Checkmate in Hasselt

checkmate 3Op de plaats waar ooit de Quick stond, en nadien het Chess Café wokgerechten serveerde, is aannemer Jaraco druk in de weer om een nieuw bedrijvencentrum neer te poten. De funderingswerken van het complex dat Checkmate zal heten, zijn inmiddels al flink opgeschoten. Met de elektrozaak Krefel, die nu aan de overkant huist, heeft bouwheer en verhuurder Vestio al een eerste grote vis aan de haak geslagen.

checkmate 2Bedoeling is om boven en naast de 2 grote winkelpanden ruimte te maken voor kleine, startende bedrijven. “De bouwkost van het project bedraagt zo’n 2,2 miljoen euro,” zegt Geert Janssen, zaakvoerder van Jaraco. “Een mooie opdracht voor ons. In het voorjaar van 2014 moeten we er klaar mee zijn. Natuurlijk zullen de weersomstandigheden hierbij een rol spelen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.