Nieuws Limburg Jarig AJK stopt 2,5 miljoen in straalmachine

Jarig AJK stopt 2,5 miljoen in straalmachine

Jarig AJK stopt 2,5 miljoen in straalmachine

Container- en opleggerproducent AJK in Bocholt heeft 2,5 miljoen euro geïnvesteerd in een volautomatische straalinstallatie. “Dit betekent een verhoging van het comfort voor de medewerkers,” aldus zaakvoerder Gunter Janssen (foto). “Het levert bovendien tijdswinst op en garandeert een constante hoge kwaliteit. Deze investering past dan ook perfect in ons streven om steeds efficiënter te werken.”

De divisie voor tankbouw in Bree (opgericht in 1995) en AJK Hydrolift, waar haaksystemen voor containers worden gemaakt, maakten tot 2010 deel uit van dezelfde groep. Sinds 1 januari van dit jaar heeft Hydrolift de afdeling Tankbouw overgenomen en opereert deze eenheid volledig zelfstandig.

AJK, wat staat voor Atelier Janssen Kaulille, viert overigens dit jaar het 50-jarig bestaan. Het was Jacques Janssen die zich in 1962 in Achel vestigde als hersteller van landbouwmateriaal. Vandaag stelt de groep AJK zo’n 195 mensen tewerk, die samen een omzet van 42 miljoen euro realiseren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.