Nieuws Limburg Jarig Berghoff brengt 3 awards mee uit Chicago

Jarig Berghoff brengt 3 awards mee uit Chicago

Jarig Berghoff brengt 3 awards mee uit Chicago

Het Limburgse merk van keukengerei Berghoff heeft het jaar feestelijk ingezet. Niet alleen bestaat de groep van stichter Raf Vanthoor precies 25 jaar, bovendien werd de kaap van 100 internationale designprijzen overschreden. De 3 meest recente onderscheidingen kwamen net aan vanuit Chicago.

Berghoff Worldwide bestaat 25 jaar en Berghoff Belgium, thans geleid door Hilde Rutten, heeft 15 jaar op de teller. Het merk heeft intussen een internationale reputatie van hoogwaardig keukengerei opgebouwd. Niet alleen de kwaliteit, maar zeker ook het design van de spullen wordt klanten erg gewaardeerd.

Dat is ook het geval voor juryleden van allerlei wedstrijden. Berghoff heeft in de loop der jaren nu al meer dan 100 internationale onderscheidingen ontvangen. Met de 3 Good Design Awards, die jaarlijks in Chicago worden uitgereikt, loopt de teller verder op. Het gaat om 3 ontwerpen van huisdesigner Pieter Roex: de GEM-collectie van potten en pannen, de Leo-bewaardozen en de set Leo On the Go, die bestaat uit producten om gezond te lunchen op het werk of op school: een waterfles, boterhamdoos en beker.

Raf en Hilde zijn trots: “Het doet ons veel plezier dat onze inzendingen de jury bekoren en worden bekroond voor hun innovatieve ontwerp. Het is telkens voor ons een bewijs dat we klanten kunnen inspireren met originele en gebruiksvriendelijke producten. Het voedt de motivatie, want de passie om op de ingeslagen weg verder te gaan, is zelfs na al die jaren, onverminderd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer