Nieuws Limburg Jarig Paesmans pakt uit met primeur

Jarig Paesmans pakt uit met primeur

Jarig Paesmans pakt uit met primeur

Om het 60-jarig bestaan van de garagegroep Paesmans te vieren, pakt het bedrijf uit met een heuse primeur. Voor het eerst zal het publiek op grote schaal testritten kunnen maken met een wagenpark van elektrische voertuigen. “Deze zaterdag 7 januari zullen we vanaf 10 uur maar liefst 120 ritten met 100% elektrische auto’s uitvoeren,” zegt zaakvoerder Wilfried Paesmans. “Hiervoor zetten we diverse modellen van de Renault Kangoo Z.E. (foto) en de Renault Fluence Z.E. in. De toonzaal in Hasselt zal eveneens in het teken staan van de elektrische wagens. We zijn zeker dat deze voertuigen de toekomst zullen worden en proberen met deze ludieke actie het publiek er alvast warm voor te maken.”

De stunt past in een breder feestprogramma dat het 60-jarig bestaan van de Renault (en Dacia)-dealer luister moet bijzetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.