Nieuws Limburg Jarige Trippaers (Genk) spendeert 2 miljoen

Jarige Trippaers (Genk) spendeert 2 miljoen

Jarige Trippaers (Genk) spendeert 2 miljoen

Het transportbedrijf Trippaers uit Genk heeft zopas een investeringsprogramma afgerond waarbij 18 nieuwe voertuigen werden gekocht. “Je mag toch snel rekenen op een investering van 2 miljoen euro,” aldus zaakvoerder Jorg Trippaers, die na de familiale overdracht het roer volledig in handen heeft genomen. “We hebben deze bestellingen wel kunnen spreiden, want door de crisis hebben we in 2009 en 2010 een omzetverlies geleden. Nu trekt de conjunctuur gelukkig weer aan, en zitten we opnieuw op het niveau van 2008.” Er wordt gemikt op een omzet van 4,4 miljoen euro.

De groep Trippaers bestaat inmiddels uit 3 bedrijven, die samen zowat 65 mensen tewerkstellen. “Enerzijds is er het klassieke transportbedrijf, daarnaast Container Trucking Genk voor containervervoer via de weg, water en spoor, en tot slot Trailer Service Genk, waar we voertuigen onderhouden en repareren voor onszelf en andere klanten.”

Het bedrijf Trippaers viert overigens volgende week het 25-jarig bestaan. Waar is dat feestje?!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.