Nieuws Limburg Jarige webdesigner geeft gratis websites weg

Jarige webdesigner geeft gratis websites weg

Jarige webdesigner geeft gratis websites weg

Up-To-Date WebDesign uit Hasselt (Officenter) en Hogeschool PXL geven in de kerstperiode vier websites weg aan verenigingen die zich inzetten voor een goed doel. Het bedrijf van de familie Jans viert in januari zijn vierde verjaardag en zet dit in de verf met de speciale actie.

Elf organisaties hebben zich kandidaat gesteld om een ‘smart site’ te laten ontwikkelen. Het publiek kan tot 19 december stemmen voor één of meerdere deelnemers. De studenten Communicatiemanagement aan Hogeschool PXL helpen de verenigingen met een online campagne om stemmen te ronselen. Op vrijdag 21 december maken de Limburgse gouverneur Herman Reynders en schooldirecteur Ben Lambrechts de vier winnaars bekend.

“Wie zich inzet voor een goed doel, komt dikwijls handen en centen te kort”, zegt Emiel Jans van Up-To-Date WebDesign. “Een mooie, functionele en goed vindbare website laten bouwen, is daarom meestal geen prioriteit. Nochtans heeft een wel doordachte online aanpak wel een grote impact op het behalen van de eerzame doelstellingen waar dergelijke verenigingen voor staan. Vandaar dat we een duit in het zakje willen doen met deze actie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.