Nieuws Limburg JBC krijgt award van Houthalen-Helchteren

JBC krijgt award van Houthalen-Helchteren

JBC krijgt award van Houthalen-Helchteren

De Ondernemersclub van Houthalen-Helchteren (OCHH), die gepatroneerd wordt door VKW Limburg, heeft op de jaarlijkse nieuwjaarshappening JBC verkozen tot meest verdienstelijke onderneming van de gemeente. Het kledingbedrijf van Jean-Baptist, Ann en Bart Claes volgt daarmee Jef Timmers van TCS (Timmers Cranes & Steelworks) op.

Ann Jean-Baptist en Bart ClaesDe prijs bekroont een onderneming die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de lokale maatschappij. De zaakvoerders mochten uit handen van voorzitter Herman Bosman jr. (Grafityp) de prijs in ontvangst nemen in het party- en congrescentrum van Molenheide, en dit in aanwezigheid van zo’n 250 Houthalense ondernemers.

Eerder viel deze onderscheiding ook al te beurt aan Georges Vanherk (Molenheide) in 2010, Herman Bosman sr. (Grafityp) en Armand Paredis (Haletra) in 2011 (postuum) en Jef Timmers (TCS) in 2012.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.