Nieuws Limburg JBC mag zich meest duurzame retailer noemen

JBC mag zich meest duurzame retailer noemen

JBC mag zich meest duurzame retailer noemen

De Houthalense kledinggigant JBC heeft de Sustainability Award gewonnen. Het is een prijs die donderdag werd uitgereikt op de RetailDetail Night als beloning voor de duurzaamheid die JBC aan de dag legt bij de keuze van materialen, mensvriendelijke productie-omstandigheden en energiebesparende maatregelen.

Zo’n 180.000 consumenten brachten de afgelopen 6 maanden hun stem uit om in diverse categorie├źn hun favoriete retailers te bekronen. JBC ging naar huis met de duurzaamheidsprijs als dank voor het belang dat de familie Claes hecht aan mens en maatschappij. Het gaat om diverse aspecten, zoals het materiaalgebruik, transport en vooral de aandacht voor de werkomstandigheden in de buitenlandse kledingfabrieken. Zo heeft JBC een code opgesteld die leveranciers verplicht om eerlijke en gezonde arbeidsomstandigheden te hanteren.

JBC mocht overigens nog een tweede onderscheiding mee naar huis nemen. De prijs voor de Beste Folder van het Jaar ging ook mee naar Houthalen…

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.