Nieuws Limburg JBC trekt 4 Limburgse ondernemers mee in bad

JBC trekt 4 Limburgse ondernemers mee in bad

JBC trekt 4 Limburgse ondernemers mee in bad

Local Market, zo heet het initiatief van kledingketen JBC waarbij lokale, creatieve ondernemers een lijn van zelfgemaakte producten mogen verkopen in alle JBC-winkels. Voor de editie die start op 5 maart, werden 8 vrouwelijke ondernemers geselecteerd. Daarbij maar liefst 4 Limburgse: Stephanie Hauben (Succesplanner, Bilzen), Caroline Rigo (i.am.klean, Hasselt), Annika Jackers (Inimini Homemade, Zonhoven) en Sanne Lambermon (Petit Pourri, Riemst).

Het is al voor de derde keer dat JBC een tijdelijke Local Market opent in zowel de fysieke als online winkels. Deze editie staat in het teken van vrouwelijk ondernemerschap en zet 8 creatieve dames in de kijker. Ze hebben samen met JBC een reeks van unieke producten ontwikkeld, die nationaal gepromoot worden.

“Veel van onze klanten zijn vrouwen die elke dag goochelen met gezin, werk en vrije tijd”, zegt Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC. “We helpen hen niet alleen aan de geschikte outfits om moeiteloos te schakelen tussen die rollen. We ontzorgen hen ook graag met tips, inspiratie en cadeautjes om structuur of een momentje me-time te brengen. JBC is een organisatie waar vrouwen alle kansen krijgen, het was dan ook een plezier om samen te werken met andere merken waar die cultuur ook heerst.”

De 4 Limburgse ondernemers die voor Local Market @ JBC werden geselecteerd zijn:

– Stephanie Hauben van SuccesPlanner uit Bilzen. De jaarplanner, ontworpen in samenwerking met JBC, helpt om je tijd bewuster in te delen en doelen waar te maken op een behapbare en duurzame manier. Met de familieplanner giet je de weekplanning van alle gezinsleden in een mooi overzicht.
– Caroline Rigo heeft met i.am.klean een vegan, minerale make-upcollectie op de markt gebracht die dient voor een gezonde, frisse look. In samenwerking met JBC ontwikkelde het kersverse Hasseltse make-upmerk een exclusieve oog-, lip- en huidbox.
– Sanne van Petit Pourri (Riemst) maakt handgemaakte strijkpatches, simpel qua design, krachtig van boodschap. Een reminder nodig dat je je hart moet volgen? Strijk een hartje op je mouw, zakdoek of onderbroek…
– De messing oorbellen van de Zonhovense Annika Jackers geven elke outfit een upgrade. Ze zijn vanaf 5 maart te vinden bij JBC.

Daarnaast zullen er producten gepromoot worden van 4 andere vrouwelijke ondernemers, afkomstig uit alle windstreken. Gezien het weldra Internationale Vrouwendag is: laat u maar eens goed gaan!

Reageer op dit bericht

Reacties

Niki T. 2021-03-01 21:07:52

Wat zijn we dankbaar voor deze leuke kans. Limburgse supperpower!

Gerelateerde berichten

Limburg

Uw idee is 50.000 euro waard

In samenwerking met Vlaio zoekt Unizo Limburg 15 Limburgse starters met een innovatief idee. Zij kunnen meedingen naar één van… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.