Nieuws Limburg JCI Limburg strikt Thyl Gheyselinck

JCI Limburg strikt Thyl Gheyselinck

JCI Limburg strikt Thyl Gheyselinck

JCI Limburg heeft voor de jaarlijkse uitreiking van zijn award ‘Jong Limburgse ondernemer van het Jaar’ niemand minder dan Thyl Gheyselinck weten strikken. De man die de Limburgse mijnen sloot en nog voldoende geld overhield om de succesvolle reconversie van Limburg in gang te zetten, wordt die dag – 25 maart – vanuit zijn stek in Portugal overgevlogen om als key note speaker zijn visie te geven over de recente gebeurtenissen die Limburg troffen, en wat er aan te doen. Met dank aan de LRM.

Thyl Gheyselinck.

Thyl Gheyselinck.

Andere spreker is Luc Hooybergs, general manager van het distributiecentrum van Nike in Laakdal met 2.500 werknemers, die de rol van creatief ondernemerschap voor Limburg zal toelichten.

Hoogtepunt blijft uiteraard de bekendmaking van de Jonge Limburgse ondernemer van het jaar. De kandidaten zijn eerder al bekendgemaakt: Hans Similon van Mobile Vikings, Jo Peters van Deusjevoo, Peter Van Eylen van LED Techno en Sven Martens van 2Pharma.

Inschrijven blijft zoals de vorige jaren gratis. Inschrijven is verplicht en wie niet komt opdagen krijgt en ‘no-show’-boete aangesmeerd. Inschrijven kan nog altijd via deze link: www.jongeondernemervanhetjaar.be

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.