Nieuws Limburg Jean Biesmans geeft fakkel door bij Federale

Jean Biesmans geeft fakkel door bij Federale

Jean Biesmans geeft fakkel door bij Federale

Na 6 jaar voorzitterschap van de raad van bestuur heeft ondernemer Jean Biesmans de fakkel bij Federale Verzekering doorgegeven. Frank Goes, een aannemer uit Brabant, is de nieuwe voorzitter.

Federale Verzekering werd al in 1911 opgericht door enkele aannemers. Het is nog altijd een coöperatieve en onderlinge verzekeringsmaatschappij die vooral klanten telt in de bouwsector. Het zijn dan ook voornamelijk leden-aandeelhouders uit de aannemerij die in het bestuur zetelen, niet zelden in combinatie met een mandaat bij de Confederatie Bouw.

De afgelopen 6 jaar was Jean Biesmans van Tectum Groep uit Genk voorzitter van de verzekeringsmaatschappij. Die stoel geeft hij nu op. Frank Goes, een familiale bouwondernemer die sinds 2006 bestuurder is bij Federale Verzekering, neemt de functie over.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.