Nieuws Limburg Jennifer verhuist naar andere kant van de toog

Jennifer verhuist naar andere kant van de toog

Jennifer verhuist naar andere kant van de toog

Jennifer Op De Locht, de gewezen centrummanager van o.a. Lanaken en Aarschot, tapt binnenkort uit een ander vaatje. In het centrum van Stokkem zal ze na de Corona-drooglegging, brasserie ’t Uchterhoes gaan uitbaten.

Jennifer Op De Locht is werkzaam bij CityD-Wes uit Houthalen-Helchteren, het consultancybureau van Jan Boots, dat gespecialiseerd is in de versterking van handelskernen. In opdracht van haar werkgever, nam Jennifer in de praktijk het centrummanagement op in diverse Vlaamse steden en gemeenten. Maar nu gooit ze het dus over een andere boeg.

“Na bijna 10 jaar met handelaars, handelsverenigingen en gemeentebesturen gewerkt te hebben, sluit ik heel binnenkort een geweldige periode af”, zegt ze. “De timing is niet meteen de beste, maar vanaf 1 april zal ik als zelfstandige door het leven gaan en neem ik de bloeiende horecazaak ’t Uchterhoes over.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.