Nieuws Limburg Jeroen Bloemen wordt partner bij Impuls Reclame

Jeroen Bloemen wordt partner bij Impuls Reclame

Jeroen Bloemen wordt partner bij Impuls Reclame

Jeroen Bloemen, directeur Belangenbehartiging bij Voka Limburg, zal de organisatie verlaten en een nieuw avontuur starten bij het reclame- en communicatiebureau Impuls. “Na 8 jaar Voka, waar ik altijd enorm graag heb gewerkt, krijg ik de kans om zelf ondernemer te worden,” vertelt hij. “Na een goed gesprek met Dirk Houben van Impuls, heb ik besloten de stap te wagen en mee in de aandeelhoudersstructuur te stappen. Allicht na het eerste kwartaal van 2013 maak ik de overstap.” Impuls zal overigens weldra verhuizen van Genk naar een nieuwe locatie in Hoeselt.

Voka Limburg gaat bijgevolg op zoek naar een nieuwe directeur Belangenbehartiging. Twee andere stafmedewerkers met ook een aantal dienstjaren op de teller, hebben eveneens recent de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap aangekondigd. Pieter Smeets staat nu aan het hoofd van het Keramisch Werkcentrum Limburg (van Jef Jansen in Meeuwen-Gruitrode) en Bert Stas start weldra met een eigen PR-bureau in Sint-Truiden. Voor beiden werd intussen al een vervanger gevonden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.