JET Logistics: 2 overnames in 5 maanden

Het transport- en logistieke bedrijf JET uit Opglabbeek heeft de afgelopen 5 maanden 2 overnames gedaan. Na autoverhuur Broekx, wordt nu ook de Belgische vestiging van Logwin Solutions Deutschland GmbH toegevoegd aan de JET-groep. “Deze overnames kaderen in onze groeistrategie,” zegt CEO Stefan Janssen. “Met de overname van Logwin Solutions versterken we onze competenties op het vlak van warehousing-activiteiten. De overname van autoverhuur Broekx zorgt dan weer voor een uitbreiding van ons renting-verhaal. Uiteraard verstevigen we hiermee ook ons aanbod op de markt en als laatste, maar zeker niet het minst belangrijke, realiseren we een aantal synergie-effecten met onze huidige activiteiten."

Stefan Janssen JETSinds april 2012 is JET bezig met de uitwerking van een groeiscenario, dat aangepast is aan de huidige economische omstandigheden, alsook aan de eigenheid van de transportsector. "Het is aangenaam om hier de eerste vruchten van te kunnen plukken," aldus Janssen.

De groep Jet Logistics stelt vandaag een 180-tal mensen tewerk en boekte vorig jaar een omzet van ruim 19 miljoen euro. Dit betekende voor de groep een groei van bijna 5%.