Nieuws Limburg JET Logistics treedt toe tot groot Duits netwerk

JET Logistics treedt toe tot groot Duits netwerk

JET Logistics treedt toe tot groot Duits netwerk

JET Logistics uit Opglabbeek is sinds kort toegetreden tot het groupagenetwerk 24Plus. Dat is een Duits netwerk, dat garant staat voor een belangrijk volume van en naar België. “Uniek aan deze samenwerking is dat JET Logistics in België ook een ander groupagenetwerk, Online Systemlogistik, vertegenwoordigt,” aldus Stefan Janssen. “De twee Duitse netwerken zijn enkele maanden geleden een strategische samenwerking aangegaan. JET Logistics fungeert daarbij als pilootproject, door als eerste partner voor beide systemen te werken sinds deze bijzondere coöperatie. We zijn hiermee niet alleen zeker van een stijgend aantal binnenkomende zendingen, maar verbeteren ook hun mogelijkheden tot de grote exportmarkt die Duitsland is,” aldus Janssen.

jet logisticsJET Logistics is al sinds 2002 partner van het Duitse Online Systemlogistik. Het beschikt over 150 trekkers, 300 opleggers en 200 medewerkers. Naast de zetel in Opglabbeek heeft het bedrijf ook filialen in Duitsland, Tsjechië en Bulgarije. Door de overname van de Belgische activiteiten van Logwin heeft JET Logistics ook 11.000m² opslagcapaciteit ter beschikking.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.