Nieuws Limburg Jezus brengt Limburgse ondernemers samen

Jezus brengt Limburgse ondernemers samen

Jezus brengt Limburgse ondernemers samen

Op een Bijbelse manier omgaan met medewerkers en zakenrelaties. Dat is de doelstelling van een aantal christelijke ondernemers uit onze provincie. Om elkaar te inspireren hebben ze zelfs een netwerk opgericht: Biz4Christ.

Liliana Carlisi is Managing Director van Arcese Transport in Maasmechelen. Zij is één van de initiatiefnemers van Biz4Christ. “We zijn een netwerk van ondernemers die op een Christelijke manier ons bedrijf willen leiden”, vertelt ze. Zo’n 3 tot 4 keer per jaar houden we bijeenkomsten waarop we elkaar ontmoeten en versterken. We willen door onze ondernemingen het evangelie van Jezus Christus kunnen uitdragen.”

Biz4Christ is voorlopig alleen actief in Belgisch Limburg, maar staat open voor gelijkgestemde zielen uit Nederland. “En de ambitie is er wel degelijk om uit te breiden naar de rest van België”, zegt Liliana Carlisi. “We zijn ook al in contact met soortgelijke netwerken in de VS en het Verenigd Koninkrijk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.