Nieuws Limburg Jo & Jo halen Davy binnen als CEO

Jo & Jo halen Davy binnen als CEO

Jo & Jo halen Davy binnen als CEO

Davy Macquoi (ex-Macobo en Vekmo) wordt CEO en mede-aandeelhouder van groeibedrijf JNS Betonboringen in Tessenderlo. Daarmee halen Jo Vanaerdewegh en Jo Timmers van JNS een brok ervaring binnen om hun scale-up (6,5 miljoen omzet en 63 mensen in 4 jaar tijd) naar een volgend niveau te tillen.

JNS werd in 2018 opgericht door Jo Vanaerdewegh (39), een flamboyante jonge Looise ondernemer, die in de uitbouw van het bedrijf wordt bijgestaan door Jo Timmers (46). Die laatste is ook gekend van facilitybedrijf Facimo uit Tessenderlo en luxe-vakantiewoningen Sous Le Bois in Érezée bij Durbuy. Zij hebben Davy Macquoi (45) onder de arm genomen om als CEO het bedrijf aan te sturen.

“De tijd is rijp om onze groei verstandig door te zetten”, zegt Vanaerdewegh. “Mijn activiteiten bestaan voornamelijk uit werfleiding en ik steek ook zelf graag de handen uit de mouwen waar nodig. Het aantrekken van een ervaren CEO, die de algemene bedrijfsleiding op zich neemt, is nodig om volgens een juiste strategie onze werking te optimaliseren en ons marktaandeel te vergroten.”

Jo Timmers vult aan: “We zijn dan ook blij dat we met Davy Macquoi een klepper hebben binnengehaald. Hij heeft de juiste technische kennis en kunde als bedrijfsleider.”

Davy was voorheen oprichter van ingenieursbureau Macobo, waar hij zaakvoerder was tot 2020. Momenteel leidt hij het gerenommeerd bouw- en veiligheidscoördinatiebureau Vekmo, dat reeds jaren actief is met een 20-tal experts op grote bouwwerven. Sommigen zullen Davy ook nog kennen als zanger Daalman.

De nieuwe CEO van JNS reageert enthousiast: “Ik kijk er zeer naar uit om samen met de twee Jo’s JNS verder uit te bouwen. We kennen elkaar al een tijdje en vullen elkaar goed aan. Ik was al enkele jaren fan van het bedrijf. De gedrevenheid bij zowel bedrijfsleiding als medewerkers is buitengewoon. Toen ik even later de vraag kreeg om medeaandeelhouder te worden en het CEO-schap op mij te nemen, heb ik niet getwijfeld. Een mens moet de kansen op zijn pad durven grijpen, vind ik. Er komen mooie tijden aan voor JNS”, besluit Davy.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.