Nieuws Limburg Jo Nelissen en andere toppers in ons nieuwe magazine!

Jo Nelissen en andere toppers in ons nieuwe magazine!

Jo Nelissen en andere toppers in ons nieuwe magazine!

Intussen is het al de 15e editie van ons Made in Limburg Magazine! We hebben getracht enkele boeiende verhalen te verzamelen die u gratis kunt lezen via onze webreader of kunt downloaden via de App-store. Hieronder kunt u ook per artikel klikken op de link die u graag wilt lezen. Wat hebben wij in petto?

– In de Top 5 van de maand brengen we u een overzicht van de 5 meest gelezen artikels.

– Jo Nelissen is onze CEO Binnenstebuiten. Samen met zijn vrouw Rosaline Wijnen houdt hij er een eigenzinnige bedrijfsfilosofie op na…

Cavale Steel Company was een topper onder de Limburgse KMO’s. Tot het bedrijf met pech kreeg af te rekenen en met heel veel moeite terug recht kon krabbelen. Hun verhaal leest u hier.

Infografiek van de maand is de statistiek over de Limburgse arbeidsmarkt in vergelijking tot de rest van Vlaanderen. Wie van cijfers houdt: dit is uw kans!

– Een spraakmakend artikel over frauduleuze faillissementen in Limburg: we verzamelden enkele getuigenissen over de werkwijze en geven aan hoe u er zich tegen kunt wapenen.

Erik Portugaels ging 3 jaar geleden met pensioen na een carrière van 43 jaar bij De Scheepvaart. Wat doet de geboren lobbyist tegenwoordig? Dat leest u hier.

– Villa Zwartgoud is een gloednieuw huiskamerrestaurant van Tom De Weyer en Sophie Naze. De eerste foto’s van dit prachtige project vind je in deze reeks.

– Gaan we zelf onze bouwmaterialen op de werf in 3D-uitprinten en de metselwerken aan robots overlaten? Herman Verwimp (Gijbels Group) is onze Toekomstdenker van de maand.

– Van Hasselt naar Cape Cod: het was een grote stap voor Philip Leduc, die onder het waakzaam oog van Donald Trump een bank voorziet van moderne ICT-toepassingen. Hij is onze Limburgse Expat.

– Bestelt u liever al uw bedrijfsinrichting bij 1 partner? Dat is ook wat Koen Meyers van Synpro Technics ervan denkt. Hij geeft een antwoord in de rubriek: U ligt wakker van…

– Profvoetballer Stef Peeters en zijn jeugdvriend Martijn Knoops hebben samen een innovatief bedrijf opgericht. Ze maken gepersonaliseerde scheenbeschermers voor voetballers in alle uithoeken van de wereld. Dit is ons Product Made in Limburg.

– Bruine schoenen of toch maar zwarte in blinkend leder? Peter Vavedin van Ambiorix vertelt welke schoenen populair zijn om op het werk te dragen: Voor u vergeleken!

– Tot slot onze maandelijkse tirade van provocerende clichés… Deze keer krijgen de Hollanders (én de Antwerpenaren) er van langs: ons gedacht.

Veel leesplezier: u hebt een hele maand de tijd! (Op onze overzichtspagina kunt u overigens ook alle vorige nummers herlezen).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.