Nieuws Limburg Jo Peters: “Hey ondernemer, bel me op m’n zolderkamer!”

Jo Peters: “Hey ondernemer, bel me op m’n zolderkamer!”

Jo Peters: “Hey ondernemer, bel me op m’n zolderkamer!”

Jo Peters van Deusjevoo uit Genk heeft een aanbod voor collega-ondernemers. Wie wil ‘sparren’ over creatieve ideeën, vernieuwende inzichten in producten, diensten of arbeidsorganisatie, kan hem gewoon bellen of mailen voor een afspraak. “Ik denk graag mee, hier vanop mijn zolderkamer”, zegt hij.

Peters doet zijn voorstel in een bericht op sociale media: “Met deze brief breng ik jullie graag een portie hoop en dromen. En laat ik je graag weten dat mijn virtuele zolderkamerdeur altijd openstaat voor een gesprek. Net zoals jullie ben ik ook op zoek naar hoe effectief te dealen met het onbekende dat komen gaat. Het is een zekerheid dat we een onbekende, onzekere toekomst tegemoet gaan. Dat is voor ons zo, dat is voor de meeste bedrijven zo. Er is niets waaraan we ons kunnen vastklampen, we leven op hoop. Maar waar we wel controle over hebben, zijn de acties die we ondernemen. Het is tijd om te vechten en uit deze situatie te komen.”

Daarom geeft Peters zijn mening: “Reageer krachtig op elke opportuniteit die zich aanreikt. Blijf in full focus. We gaan niet hopen op onze overheid die de juiste steun biedt, we gaan niet hopen dat al onze klanten ons komen redden, we gaan niet hopen dat het achteraf allemaal best wel meevalt. Wij moeten met z’n allen zelf in actiemodus schieten en vechtlustig zijn om deze situatie te overwinnen. Wij, jij en ik, elk in ons eigen team, en niemand anders. Pak de dingen vast, durf vragen te stellen en durf te veranderen. Deze crisis dwingt ons daartoe. Er is geen andere optie. Tijd om ons te heruitvinden en te innoveren. Elke kans grijpen om iets moois te creëren.”

En hij reikt zelf de hand: “Krijg je nu net nieuwe ingevingen dankzij de nieuwe ruimte in je brein? Creatieve ideeën, vernieuwende inzichten in je producten, diensten of werkwijze? Pak ze vast! Het is zoals Winston Churchill zei: “Never waste a good crisis”! Er zit iets goeds in elke crisis, er zijn altijd opportuniteiten, we moeten ze enkel maar zoeken. Doe me één plezier: deel je ideeën. Ik denk graag met jullie mee. Met z’n allen weten we vaak meer, zien we meer. We zijn een team, altijd.”

En hij besluit: “Bel me voor een afspraak, virtueel vanuit mijn zolderkamer. Deel je plannen, we pakken ze samen vast. Hou het gezond, en laat ons samen dromen waarmaken!”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.