Nieuws Limburg Jo Willems mee aan stuur van Lydian in Hasselt

Jo Willems mee aan stuur van Lydian in Hasselt

Jo Willems mee aan stuur van Lydian in Hasselt

Het gekende advocatenkantoor Lydian heeft Jo Willems zopas gepromoveerd tot partner. De nieuwe vennoot heeft sinds de opening in 2015 mee de schouders gezet onder de Limburgse tak en wordt daar nu voor beloond.

Limburger Jo Willems, die al meerdere jaren op rij als Rising Star wordt vermeld in het internationaal gerenommeerde Legal 500, startte zijn loopbaan in 2005 als stagiair in het Commercial & Litigation-team van Lydian. Onder de vleugels van huidig Managing Partner Hugo Keulers ontwikkelde hij zijn expertise in handelsrecht en procesvoering en bouwde hij gestaag zijn netwerk van lokale en internationale klanten uit.

Toen Lydian in 2015 de deuren van een kantoor in Hasselt opende, stapte Jo Willems gretig mee in het project om het de vestiging uit te bouwen tot een lokaal alternatief voor de traditionele Brusselse zakenadvocatenkantoren. “Zijn promotie tot partner is een mooi bewijs van hoe Lydian omgaat met talent en jonge advocaten alle kansen geeft”, zegt Hugo Keulers. Jo Willems is de eerste nieuwe partner van zijn generatie bij Lydian.

“Ik heb mij steeds ingezet om onze internationale expertise lokaal te verankeren”, aldus de nieuwe partner. “Een mooi voorbeeld hiervan is het opzetten van een netwerk van en vóór de Limburgse bedrijfsjuristen. Er is een reële vraag van bedrijven die voor complexe materies willen samenwerken met een advocatenkantoor dat internationale expertise heeft en toch letterlijk en figuurlijk dichtbij is. De persoonlijke band met én beschikbaarheid voor cliënten is hierbij van essentieel belang.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.