Nieuws Limburg Jobbeurs Limburg zo goed als uitverkocht

Jobbeurs Limburg zo goed als uitverkocht

Jobbeurs Limburg zo goed als uitverkocht

Van de maximaal 50 bedrijven die op 24 mei aanstaande hun vacatures gaan aanprijzen op de Jobbeurs Limburg zijn er intussen al 47 die definitief hun komst hebben bevestigd. Met andere woorden: al voor de vierde keer op rij zal de beursvloer van C-Mine helemaal uitverkocht zijn. Vijf dagen later vindt er trouwens in Maasmechelen nog een andere jobbeurs plaats.

Het viel natuurlijk te verwachten dat in tijden van krapte op de arbeidsmarkt de standhouders staan te dringen om zich als aantrekkelijke werkgever te profileren. Het is nu al duidelijk dat de Jobbeurs Limburg opnieuw het bordje ‘sold out’ mag bovenhalen. Een luxe voor de naar schatting 2.000 bezoekers van de beurs, die zo keuze te over hebben in de honderden jobaanbiedingen er te rapen vallen. Wil je zelf in extremis nog een stand bevolken? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar Tineke.Vanwalleghem@jobatmedia.be. Meer info, zoals een deelnemerslijst en de kans om als bezoeker in te schrijven, vind je via deze link.

En wie er niet genoeg van kan krijgen: op dindag 29 mei in de namiddag is het CC Maasmechelen de thuisbasis om vraag en aanbod van vacatures aan elkaar te linken. Als één van de armste gemeenten van Vlaanderen tiert de werkloosheid in Maasmechelen nog welig en kan elke aanzet tot een betere match toegejuicht worden. Deze beurs is een organisatie van het gemeentebestuur, in samenwerking met de VDAB.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.