Nieuws Limburg Joël Melaerts maandag overleden

Joël Melaerts maandag overleden

Joël Melaerts maandag overleden

joel melaertsJoël Melaerts, commercieel directeur van bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Opglabbeek, is maandag op 48-jarige leeftijd overleden. Het nieuws is door zijn werkgever bekendgemaakt. “Joël was voor ons een lichtend voorbeeld,” aldus de collega’s van Mathieu Gijbels. “Creatief, vol energie, positief en stimulerend. Steeds bereid om bij te springen en te helpen wanneer iemand geen oplossing meer zag. Toen die vreselijke ziekte hem trof trok hij met dezelfde moed ten strijde. Maar het was een ongelijke strijd die hij nu verloor. Joël, You’ll never walk alone. Wij gaan je missen!”

Joël Melaerts had door zijn job uiteraard veel goede contacten in het Limburgse bedrijfsleven. Ook daar was hij een graag geziene figuur. Overtuigd van zijn commerciële boodschap, trad hij zelf ook op de voorgrond om bouwers en verbouwers te informeren. Zo hield hij onder meer een blog bij met allerlei nuttige tips. De redactie biedt familie, kennissen en collega’s van Joël haar medeleven aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.