Nieuws Limburg Joepie! 30 miljoen voor LRM om in uw bedrijf te pompen

Joepie! 30 miljoen voor LRM om in uw bedrijf te pompen

Joepie! 30 miljoen voor LRM om in uw bedrijf te pompen

In haar Septemberverklaring introduceerde de Vlaamse Regering een aantal maatregelen om de financiële moeilijkheden voor ondernemingen op te vangen. De Limburgse Reconversiemaatschappij (LRM) krijgt zo een extra kapitaalinjectie van 30 miljoen euro om Limburgse bedrijven en startups beter te kunnen helpen de komende jaren.

“Dat is bijzonder goed nieuws en broodnodig voor onze regio”, zegt Vlaams volksvertegenwoordiger en voormalig ondervoorzitter van LRM, Rita Moors (N-VA). “Gezonde bedrijven die door de hoge energiefacturen overkop dreigen te gaan, moeten we door deze crisis helpen. We moeten absoluut inzetten op maximale ondersteuning voor onze ondernemingen. Tenslotte zijn zij de motor van onze werkgelegenheid. Dat blijft hoe dan ook de cruciale sleutel doorheen deze woelige tijden. LRM creëerde doorheen de jaren al heel wat welvaart in Limburg, en dat moeten we koste wat kost bewaren”, aldus Moors.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.