Nieuws Limburg Johan Grauwels maalt laatste weken af bij Voka

Johan Grauwels maalt laatste weken af bij Voka

Johan Grauwels maalt laatste weken af bij Voka

Johan Grauwels, directeur Communicatie & Events bij werkgeversorganisatie Voka – Kamer van Koophandel Limburg, gaat een nieuwe professionele uitdaging aan. “Na 13 jaar is het tijd om andere lucht op te snuiven”, zegt hij.

Hij heeft er naar eigen zeggen lang over nagedacht. “Deze job is een fantastische ervaring geweest”, legt hij uit. “In de 13 jaar dat ik bij Voka Limburg actief was, heb ik met heel veel toffe collega’s mogen samenwerken, honderden fantastische ondernemers ontmoet en 3 geweldige voorzitters leren kennen. In deze periode is het ledenaantal toegenomen van 2.000 naar 3.000 en hebben we tal van spraakmakende events op poten gezet. Op mijn manier heb ik toch een stukje bijgedragen aan dat succes en daar ben ik best fier op.”

Toch heeft hij nu zelf zijn ontslag ingediend. “Ik heb na al die tijd behoefte aan een nieuwe uitdaging”, zegt Johan Grauwels. “Nieuwsgierig en leergierig als ik ben, wil ik nog een keer mijn schouders zetten onder een nieuw verhaal. Wat het precies zal worden, weet ik nog niet. De komende weken zal duidelijk worden wat de toekomst zal brengen.” De laatste werkdag van Johan Grauwels bij Voka Limburg is 28 februari.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.