Nieuws Limburg Johann Leten runt boite met 13 Kamers

Johann Leten runt boite met 13 Kamers

Johann Leten runt boite met 13 Kamers

De Belgische Federatie van Kamers van Koophandel heeft Johann Leten unaniem herverkozen als vicevoorzitter. Vanuit die functie stuurt hij mee de werking aan van de 13 geaccrediteerde Kamers van Koophandel in België en de 35 Belgische Kamers in het buitenland. “We staan voor heel wat economische uitdagingen, maar als we deze samen aanpakken, kunnen we blijven streven naar een gezond en stimulerend ondernemingsklimaat in België”, stelt Leten.

Voka Kamer van Koophandel Limburg is één van de 13 Kamers die onder de koepel van Belgian Chambers valt. Het is hun gedelegeerd bestuurder, Johann Leten, die zopas tot vicevoorzitter werd herverkozen van de nationale structuur, en dat voor een ambtstermijn van 3 jaar.

“Met veel dankbaarheid en enthousiasme neem ik dit mandaat opnieuw op mij”, stelt Leten. “Lokaal verankerd, maar met een internationaal netwerk, is Belgian Chambers als geen ander geplaatst om ondernemingen te begeleiden op elk niveau: lokaal, regionaal, nationaal, Europees en internationaal. En dat zal nu meer dan ooit nodig zijn met de vele economische uitdagingen die in het verschiet liggen. Maar ik ben er rotsvast van overtuigd dat als we samenwerken op alle niveaus, we ook deze uitdagingen de baas kunnen. Dat moet gewoon, in het belang van alle Limburgers, Vlamingen en Belgen.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Ludwig S. 2022-07-29 06:58:42

Gefeliciteerd met je herverkiezing tot vicevoorzitter Johann!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.