Nieuws Limburg John Gille neemt Leuvense verdeler caféspelen over

John Gille neemt Leuvense verdeler caféspelen over

John Gille neemt Leuvense verdeler caféspelen over

De Genkse fabrikant en verdeler van Jupiter-voetbaltafels en andere amusementsspelen JGC Café games heeft de Leuvense sectorgenoot Guymatic (GMT Café games) overgenomen. “Doordat we meer de nadruk leggen op de exploitatie, zeg maar het plaatsen van onze toestellen in cafés, is deze overname in Brabant een mooie aanvulling op onze eigen activiteiten in Limburg, Antwerpen en Wallonië,” zegt zaakvoerder Johnny Gille, die als zaakvoerder al de derde generatie van het 43-jarige familiebedrijf vertegenwoordigt. “In dat opzicht betreuren wij uiteraard het onlangs ingevoerde rookverbod, dat zeker een invloed op onze activiteiten zal hebben. Waar we wel volledig achter staan is de nieuwe wetgeving op de kansspelen. De strenge reglementering en bescherming van de spelers is een goede zaak, zeker de identiteitscontrole, die er staat aan te komen, om minderjarigen te beletten mee te doen.”

JGC Café games wedt echter op meerdere paarden, waaronder de productie van kwalitatieve voetbaltafels (of ‘kickers’ in de volksmond). “Onder het merk Jupiter zijn we voortdurend bezig met de optimalisatie hiervan. Met succes, mogen we wel zeggen. Bovendien zijn we exclusieve invoerder van de Spaanse pooltafels en air-hockeys van het merk SAM, waardoor we een echte topspeler in dit segment zijn.”

JGC Café games is overigens de nieuwe naam voor John Gille Co, waarmee ook een ‘nieuwe look’ gepaard gaat, inclusief logo, huisstijl, wagenbelettering, enzovoort. (zie foto)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.