Nieuws Limburg Johnny Put verkast naar Belang van Limburg

Johnny Put verkast naar Belang van Limburg

Johnny Put verkast naar Belang van Limburg

Journalist en projectmanager Johnny Put verlaat TV Limburg en verhuist naar de plaats waar hij 25 jaar geleden in dienst ging: de redactie Het Belang van Limburg. Bij de krant zal hij zijn schouders zetten onder het project Hyperlokaal, dat groot en kleiner nieuws zal sprokkelen in iedere Limburgse gemeente. Dus ook het economische nieuws, dat verder zal gekanaliseerd worden naar Made in Limburg.

johnny put“Twee weken geleden verkeerde ik nog in de waan dat ik tot op de dag van mijn pensioen voor TVL zou blijven werken,” zegt de Wellenaar, die echter overal in de provincie een graag geziene gast is. “Maar plots kwam er een vraag van Ivo Vandekerckhove, hoofdredacteur van het Belang van Limburg, om opnieuw voor de krant te komen werken. Over het project Hyperlokaal was ik meteen enthousiast. Vanaf 1 februari ga ik met volle overtuiging de uitdaging aan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Koen heeft twee miljoen vandoen

Ambassify, een platform dat medewerkers 'ambassadeurs' van hun bedrijf maakt, en zo meehelpt om de marketing te ondersteunen, heeft 2… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.