Nieuws Limburg Joint-venture tussen Plakoni (Genk) en GCC (Hasselt)

Joint-venture tussen Plakoni (Genk) en GCC (Hasselt)

Joint-venture tussen Plakoni (Genk) en GCC (Hasselt)

Het ingenieursbureau Plakoni uit Genk heeft een strategisch samenwerkingsverband afgesloten met studiebureau General Climatisation Concepts (GCC) uit Hasselt. Met de bundeling van de krachten in een joint-venture, willen beide bedrijven hun impact vergroten voor HVAC (Heating, Ventilation, Airconditioning en Climatisation) in de industriële markt.

De Schepper JanPlakoni Constructions zorgt voor het design en de engineering van technologische oplossingen voor de industrie (stabiliteit, EPB, speciale technieken,…). De Genkse KMO werkte al regelmatig samen met GCC in Hasselt, om zo een totaaloplossing voor bedrijfsgebouwen te kunnen bieden. GCC, de onderneming van Jan De Schepper (foto), is immers gespecialiseerd in studiewerk van HVAC-projecten, wat een uitstekende aanvulling betekent op het aanbod van Plakoni.

Marc Dubin en Geert Kenis van Plakoni zien al direct resultaat van hun samenwerking GCC. “De eerste reacties zijn zo positief dat we beslist hebben om al meteen 2 extra mensen aan te werven,” zeggen ze. Jan De Schepper vult aan: “Voor de nabije toekomst verwachten we een groei van 50% en nog 3 nieuwe aanwervingen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.